Over ons

Author

Dakwerken in Gent en omstreken

Voor dakwerken in Gent en omstreken, maar ook gevelrenovatie, isolatie en zolderwerken kunt u terecht dan bij Gielen Service. Al drie decennia bekwamen wij ons in nieuwe trends en technieken, en focussen wij op de allerbeste materialen. De twee zaakvoerders, altijd op de werf te vinden, staan borg voor een persoonlijke opvolging, terwijl onze zeven werknemers een effici├źnte uitvoering en afwerking garanderen.

Bent u onze volgende tevreden klant? Het zou zo maar eens kunnen. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw dak, gevel en/of zolder! Tot binnenkort?

OFFERTE AANVRAGEN
Uw project, onze samenwerking

Vanaf het prille begin namen wij alleen genoegen met topvakmanschap en -kwaliteit voor uw dak, gevel en zolder. Waarom? Omdat die oppervlakken en zones mee de woonkwaliteit optimaliseren. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 30 procent van de woningwarmte via het dak ontsnapt indien dit niet optimaal is geplaatst en geïsoleerd? Anders gezegd: ook dankzij ons vakmanschap wordt van uw huis een thuis gemaakt!

Premie-advies en -opvolging

Gielen Service staat voor meer dan praktisch vakmanschap: we volgen uw project persoonlijk op, maken u wegwijs in de vele materialen en afwerkingsmanieren en doen er alles aan om het resultaat feilloos op uw verwachten te laten aansluiten. Verder brengen wij graag voor u de formaliteiten rond premie-aanvragen voor dak- en gevelisolatie in orde. Ook dat is een fundamentele service van ons bedrijf!

Alleen maar tevreden klanten

De beste reclame voor een vakman? Een tevreden klant. In de dertig jaar dat wij actief zijn, hebben wij een portfolio van mooie projecten en geslaagde partnerships opgebouwd (waarvan u hier trouwens een bloemlezing vindt). De reden van die tevredenheid? Niet alleen de afwerkingsgraad of esthetische meerwaarde, maar ook onze focus op bereikbaarheid en een-op-een-contacten.

Bezoek ons op Facebook