Onze diensten

Dak- en gevelwerken

Dak- en gevelwerken vormen al drie decennia dé specialiteit van Gielen Service in Destelbergen. Ook voor isolatiewerken en het grondig opknappen van uw zolder kunt u op ons rekenen. Wij werken in Gent en (ruime) omstreken, en doen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, maar toch vooral met focus op die laatste.

Dakwerken

Een goed geplaatst en geïsoleerd dak is een must. Omdat op die manier tochtgaten, koudebruggen en verwering vermeden worden. Wij zijn thuis platte en hellende daken. Kleine reparatie? Grondige renovatie? Nieuwe dakconstructie? Aanleg van groendak met met wortelwerende laag, lavasubstraat, en sedumscheuten ? Heraanleg van kleidakpannen of epdm-laag? Plaatsing van dakkoepel, dakgoten, dakisolatie … ? Alles is mogelijk!

OFFERTE AANVRAGEN

Gevelwerken

Na ons bezoek vormt de gevel hét visitekaartje van uw woning. Wij isoleren indien nodig het geheel en brengen een esthetische eindlaag aan in hout, panelen, leien, sidings, crepi of ander materiaal. Zodat het resultaat als gloednieuw oogt én bestand is tegen inwerking van weer en wind.

OFFERTE AANVRAGEN

Zolderwerken

De zolder is vaak dé verwaarloosde ruimte van uw woning. Geef ze in handen van Gielen Service en ze wordt een perfecte leefruimte. Isoleren, bekleden met gyproc, nieuwe laminaat- of parketvloer aanleggen, plaatsen van nieuwe deuren, installeren van Velux-dakramen … : alles is bespreekbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Isolatiewerken

Geen hedendaagse woning kan zonder grondige isolatie. Vooral renovatiewoningen moeten na afloop van de werken voldoen aan strenge isolatienormen (en terecht!). Reken dankzij ons vakmanschap op een luchtdichte plaatsing die luchtlekken, condensatieproblemen en warmteverliezen geen kans geeft. Wij plaatsen zowel binnen- als buitenisolatie. Resultaat? Warmte wordt mooi binnengehouden, en koude en wind blijven buiten. En dat terwijl er voldoende luchtcirculatie blijft! Kortom, wij creëren dankzij gerichte dak-, zolder- en/of gevelisolatie voor u een gezond en aangenaam binnenklimaat.

OFFERTE AANVRAGEN
Bezoek ons op Facebook